“Kwalitatieve paardenfokkerij en pensionstal in het hartje van de Vlaamse Ardennen”


Met Tim en Sofie aan het roer heeft De Molenberg naast expertise in de springpaardenfokkerij heel wat ervaring kunnen omzetten in het aanbieden van verschillende activiteiten. Zo kan je hier al meer dan 10 jaar in alle vertrouwen jouw geliefde viervoeter op pension plaatsen of jouw paard van veulen tot jong paard laten opgroeien. Tevens dragen de jarenlange wedstrijdervaring van Tim en Sofie bij tot het africhten, opleiden en op wedstrijd uitbrengen van jouw paard. Wij fokken ook jouw volgend springpaard. Of ben je op zoek naar iets specifieks, we helpen je graag bij de aan- en verkoop van jouw springer. Tim is ook medelid van het ET-auction team.

Kortom: Stoeterij de Molenberg staat naast fokkerij van kwalitatieve springpaarden ook voor pensionstal, opfok, aan- en verkoop én opleiding


 

Boarding

Boarding

Raising young horses

Raising young horses

Buying and selling of sporthorses

Buying and selling of sporthorses

Training and showing of sporthorses

Training and showing of sporthorses

Pensionstalling bij De Molenberg houdt in:

Bij ons kunnen de paarden dagelijkse weidegang genieten in afzonderlijke eigen weides. Er kan gebruik gemaakt worden van een ruime buitenpiste en buitenpaddock. Geen getreur bij slecht weer, want dan is het aangenaam rijden in onze mooie binnenpiste. De paarden worden door ons gestrooid en uitmesten hoeft u ook niet zelf te doen. Tevens zijn douches beschikbaar en ieder heeft een eigen afsluitbare zadelkast ter beschikking. Zo kunt u volop genieten van quality time met uw paard in een landelijke omgeving.
Samengevat:
 * twee maal daags krachtvoeder
* dagelijks hooi/voordroog en stro
* aparte weidegang (zomerperiode)
* de stallen worden door ons gekuist

* wandelpaden in de omgeving
* ieder een aparte afsluitbare zadelkast


Dé ideale accommodatie om hier uw paard te stallen.
Aarzel niet om ons te contacteren. Wij geven u graag een vrijblijvende rondleiding.

This website uses cookies. This way we can ensure that your browsing experience is made even more pleasant.
Learn more